Originální a kreativní kuchyně

Stavíme na přírodních chutích, nejkvalitnějších surovinách, léty prověřených postupech a recepturách, s nimiž však pracujeme po svém. Zkoušíme nové techniky a komponujeme nová jídla. Inspiraci sbíráme po celém světě a v přírodě kolem nás. Díky novým postupům dokáže náš šéfkuchař Jirka Nosek výtahnout maximum z nejprémiovějších mas a plodů moře z celého světa, stejně jako z ingrediencí, které rostou lesích a loukách v okolí Českého krasu.

Ústřice a champagne

Pracujeme s komplexní nabídkou toho nejlepšího z ústřic a plodů moře, která je v současné době na trhu k dispozici. Ústřice vozíme od světových producentů, kteří patří k naprosté špičce. K nim servírujeme 180 druhů champagne v široké chuťové škále nejen od velkých a známých domů, ale i od těch menších, rodinných, o to však kolikrát zajímavějších.

Design a atmosféra

Elegantní nadčasový design interiéru s měkkce podkreslujícím osvětlením a elektronickou ambientní hudbou vytváří tu správnou noir náladu pro ležérní popíjení šampaňského, pojídání ústřic a kaviáru. I zdánlivě nesourodé prvky u nás spolu souzní a tyto kontrasty dohromady tvoří osobité prostředí. Ať přijdete ve smokingu nebo v džínách, budete se zde cítit uvolněně a pohodlně. Zvláště pak na letní zahrádce s výhledem na kostel sv. Jakuba, kde můžete sedět dlouho do noci a na chvíli mít pocit, že sedíte v přímořském letovisku.

Náš příběh

Zdenek’s Oyster Bar jsme otevřeli v roce 2011. Záhy se k nám připojil náš šéfkuchař Jirka Nosek, který v poměrně skromných podmínkách začal vytvářet v Česku ojedinělou seafood kuchyni. Velmi brzy jsme s naším unikátním konceptem uspěli tak, že jsme dramaticky rozšířili nabídku champagne a vín, našli si ty nejlepší dodavatele ústřic a všech ostatních surovin a dál se zkodokonalovali. O úspěchu svědčí i to, že nám přestala stačit kapacita podniku, který jsme museli přestavět a rozšířit a díky tomu jsme vypilovali design a špičkově vybavili kuchyň.

V hlavních rolích

Jirka Nosek- Executive Chef

Za svoji 17 letou praxi prošel řadou renomovaných pražských podniků, kde se měl možnost učit od vynikajících šéfkuchařů. Mezitím strávil i nějaký čas v zahraničí: v Londýně a hlavně ve Švýcarsku, v michelinské restauraci La Table.

Jakub Šebela - Head Sommelier

Absolvoval stáže u michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila v Baden-Badenu, v Pohlreichově Café Imperial a také u Romana Pauluse v Radisson SAS. Ve Zdenek’s Oyster Baru plně využívá svých zkušeností při kombinování pokrmů a vín. O ústřicích ví víc, než kdokoliv jiný.

aktuálně

Sledujte nás na Instagramu (@zdeneksoyster) pro denní přísun novinek z kuchyně i baru!